tja... wat is het?
fudge komt het dichtst in de buurt
of een bonbon
anyway: vooral lekker!
bij francine staan regelmatig recepten
die grappig beschreven zijn
en meestal ook lekker
zoals deze chocolaadjes zonder suiker
té lekker!
het recept is in cups
ik heb een setje
ooit van de kringloop meegenomen
als je cups hebt, kun je makkelijk
engelse recepten maken!
handig dus
1 cup kokosolie (wel goede, die niet gebleekt is, graag bio dus)
1 cup cacao
halve cup pindakaas (let wel op dat t suikervrij is, zonder dextrose)
(de eerste keer gebruikte ik tahin ipv pindakaas; maar dat vond ik niet lekker)
2 el ahornsiroop (of agavesiroop)
scheutje vanille essence
mixen
in flexibele vorm / vormpjes doen
uur in de koelkast laten opstijven
en... niet alles in één keer opeten!
(in de koelkast bewaren,
anders wordt het weer zacht)
Leuk! Dank je wel.
BeantwoordenVerwijderen